Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Kaikkien kotimaisten pankkien
verkkomaksupainikkeet:
Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.Lasku- ja osamaksupalvelut: Collector ja Jousto.Korttimaksaminen:
Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard, Diners Club ja JCB.Mobiilimaksaminen:
palvelustamme löytyy suosittu MobilePay.Paytrail-tili on maksutapa, jolla kuluttajat voivat ostaa entistä nopeammin tuhansissa verkkokaupoissa.

Paytrail-tili on kätevä tapa maksaa verkossa. Mikä on Paytrail-tili?


Paytrail-tili on maksutapa, jonka avulla voit maksaa kaikilla yleisimmillä maksukorteilla helpommin kuin koskaan. Ostokset hoituvat kätevästi Paytrail-tunnuksillasi jo yli 10 000 verkkokaupassa.
Maksaminen

Paytrail-tilin löydät verkkokaupasta, kun olet valitsemassa maksutapaa. Syötä vain sähköpostiosoite ja salasana tai kertakäyttöinen pin-koodi. Näin voit vahvistaa ostoksesi vain parilla klikkauksella ilman toistuvaa korttitietojen syöttämistä.

Jokaista maksutapahtumaa ei siis tarvitse varmentaa verkkopankkitunnuksilla. Tunnistaudut verkkopankkitunnuksillasi vain kerran luodessasi Paytrail-tilin.
Käyttöönotto

Paytrail-tilin käyttöönotto on helppoa ja ilmaista. Voit luoda tilin kahdella tavalla: joko maksun yhteydessä tai verkkosivuillamme. Muista tallentaa maksukorttisi tiedot Paytrail-tilillesi, jotta saat kaiken hyödyn irti nopeasta ja turvallisesta maksamisesta.

Tarkastele ostohistoriaasi

Voit kirjautua omalle Paytrail-tilillesi ja tarkastella ostohistoriaasi tai vaihtaa tallennettu maksukortti.

Kirjaudu sisään


payment-methods-6Paytrail mahdollistaa maksamisen verkossa lukuisilla eri maksutavoilla

Kun maksat verkkokaupassa, jossa on käytössä Paytrail-maksupalvelu, onnistuu maksaminen pankkien verkkomaksupainikkeilla, debit- ja credit-korteilla, lasku- ja osamaksupalveluilla sekä Paytrail-tilillä. Käytössä olevissa maksutavoissa saattaa olla verkkokauppakohtaisia eroja. Pankin tiliotteella ja luottokorttilaskulla maksun saajana näkyy palvelumme kautta maksettujen maksujen kohdalla Paytrail Oyj.MYÖS KLARNA MAKSUTAPA MYYMÄLÄSSÄ JA VERKKOKAUPASSA.